Forumindex
Bli medlemSökVanliga frågorMedlemslistaAnvändargrupperLogga in

Svara på ämnet Sida 1 av 1
Öppna upp väggen mellan vardagsrum och sovrum
Författare Meddelande

Svara med citat
Inlägg Öppna upp väggen mellan vardagsrum och sovrum 
Är det någon som har öppnat upp eller helt tagit bort väggen mellan vardagsrummet och stora sovrummet och därmed fått ett större vardagsrum? Vi vill få plats med både matsalsbord och soffgrupp och det gör vi inte i nuläget. Funderar dock på om rummet blir för avlångt? Det kanske är bättre att inte ta bort väggen helt så att det ändå blir som två rum? Tacksam för synpunkter!


Användarens profil Skicka personligt meddelande

Svara med citat
Inlägg  
Jag har sett det i ett Älvsbyhus, och precis som du säger blir det långsmalt, men om man inte har något mot det, så går det mycket bra.

Generellt sett, är det svårt i alla Älvsbyhus med 100 kvm stor nedervåning, att få till en rymlig miljö i vardagsrummet med matsalsbord och tv-soffa-del. Om man väljer en hustyp med en modul extra (exempelvis Torgrim eller Sleipner med undervåning på ca 120 kvm) så har man mycket större chans att lyckas med en bra möblering.

Som kontrast till dina funderingar, kan du kolla in min gamla projekttråd där jag gjorde vardagsrummet mindre(!): http://alvsbyhus.forum24.se/alvsbyhus-about3507.html


Användarens profil Skicka personligt meddelande

Svara med citat
Inlägg  
Tack så mycket för svar! Tror du att det är bättre att inte ta bort väggen helt utan göra en stor öppning mellan rummen och ha matsal i den ena delen och soffgrupp i den andra? Det är ju naturligtvis en smaksak men intressant att se hur andra tänker.


Användarens profil Skicka personligt meddelande

Svara med citat
Inlägg  
Precis som du skriver är det en smaksak. Inget av alternativen är mer rätt än det andra. Så länge man anpassar möbleringen till respektive lösning så blir nog båda bra.


Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:
Svara på ämnet Sida 1 av 1
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
  
Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |


Sidan tog 0.06 sekunder att ladda.